Als het je wat lijkt om mee te doen aan onze activiteiten, lees dan eerst de pagina met de voorwaarden en de disclaimer. We verwachten van onze deelnemers dat ze de motivatie om deel te nemen uit zichzelf halen, en bereid zijn om mee te denken en ook de eigen creativiteit en persoonlijkheid te laten spreken. In principe vragen we geen geld voor deelname aan onze activiteiten en we hanteren dan ook geen vaste tarieven; wel gaan we ervan uit dat onze onkosten door de deelnemers vergoed worden, en je naar draagkracht een bijdrage levert in ruil voor de energie en tijd die wij zelf in de activiteit of het traject steken, financieel of in de vorm van een wederdienst. Voor activiteiten van Ambacht (trombouw, handwerk) geldt een eigen regeling, net als voor activiteiten voor groepen (op aanvraag).
 
Natuur Ambacht Bewust zijn

Kies de route die je wilt fietsen of het gebied waar je wilt wandelen. Geef een aantal opties voor data (minstens drie) waarop je beschikbaar bent, en vermeld alles in het contactformulier of een e-mail. Lees de infotekst Trombouw, en als je daarna onder onze begeleiding een trommel wilt bouwen, verstuur dan het contactformulier of een e-mail. Je ontvangt binnen een week antwoord. Als je een medicijnwandeling in de boswachterijen van Midden Drenthe wilt maken, laat het ons dan minstens twee maanden van tevoren weten met het contactformulier of een e-mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
   

Leren vilten of een groot kleed maken? Stuur ons een e-mail met je wensen, en eventueel een eigen ontwerp als bijlage. Als je wilt meedoen met een activiteit uit de agenda van Muren van Vilt, gebruik dan het contactformulier.

   
  Zoek je begeleiding of coaching met een sjamaanse insteek? Formuleer dan je behoefte en vertel iets over jezelf via het contactformulier of een e-mail. Je krijgt zo snel mogelijk antwoord, en een uitnodiging voor een wederzijds vrijblijvende intake in Assen. Daarin kijken we of we inderdaad iets voor je kunnen betekenen en zo ja, wat dan de insteek is en onder welke voorwaarden we met elkaar in zee gaan. Tijdens trajecten vinden regelmatig evaluatie- en voortgangsgesprekken plaats en kunnen gemaakte afspraken desgewenst worden herzien. 

naar boven

sitebouw: Inuksuk 2018  -  sustainably hosted by STRATO