Deelname aan onze activiteiten doe je op eigen risico en geschiedt op eigen verantwoordelijkheid. PraktijkWerkplaats aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade aan derden die door deelnemers aan haar activiteiten worden veroorzaakt. PraktijkWerkplaats is geen rechtspersoon in de zin der wet en beschikt niet over een BTW-nummer of een aansprakelijkheidsverzekering.   Behalve voor de activiteiten van Ambacht hanteren we geen vaste tarieven. We werken op basis van wederkerigheid: jij bepaalt de waarde van wat je van ons krijgt en stemt die waarde af op wat je ervoor terug wilt geven of doen. Dat hoeft niet perse geld te zijn, in overleg is ook vergoeding in natura of in wederdienst mogelijk. Deze wederkerigheid wordt van tevoren afgesproken. Eventuele onkosten van PraktijkWerkplaats (bv. reiskosten of materialen) zijn voor jouw rekening.  
     

lees verder...

 
 
Begeleidingstrajecten bij PraktijkWerkplaats kunnen door beide partijen worden gestopt, bijvoorbeeld als jij en/of wij vindt/vinden dat het klaar is, als het rendement niet (meer) is wat het moet zijn of als de motivatie van begeleider(s) of deelnemer(s) te wensen overlaat.      
Bij activiteiten voor groepen, zoals bijvoorbeeld een workshop of een zweethut-ceremonie geldt dat je zelf voor de organisatie zorgdraagt: deelnemers, locatie, benodigdheden (zoals brandhout en stenen voor de zweethut), infrastructuur (bijvoorbeeld workshopruimte, zweethutterrein, accommodaties), maaltijden, koffie en thee. Uiteraard kan PraktijkWerkplaats je behulpzaam zijn bij het vinden van een en ander, maar het regelwerk moet je zelf doen.
  Kun je je hier in vinden en wil je iets met ons doen? Klik dan op onderstaande knop of stuur een e-mail met je wensen naar contact@praktijkwerkplaats.nl
naar boven
 

sitebouw: Inuksuk 2018  -  sustainably hosted by STRATO